Ja çfarë ndodh në të vërtetë mbrapa kamerave të filmave porno

sexNdërkohë që pasi publikohen për audiencën filmat pornografikë nuk janë njëlloj me filmat jo pornografikë, ashtu siç nuk konsideohen edhe aktorët pornografikë të njëjtë me aktorët e tjerë, mund të themi se për sa i përket industrisë kinematografike ngjajnë shumë.

Sipas një studimi nga Daily Mail në dhomë me aktorët pornografikë janë edhe kameramanët, regjizori, teknikë të ndryshëm që ndihmojnë në mbarëvajtjen e regjistrimit të këtij filmi.

Kliko per me shume info

Pra industria është thuasje e njëjtë dhe madje thuhet se aktorët ndërpresin skemat në mënyrë që gjithçka të dalë thuajse perfekte për ndjekësit e filmave porno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.