Kush janë femrat më të bukura sipas shenjës së horoskopit?

femraShenjat e horoskopit dallojnë edhe pamjen fizike, duke përfshirë edhe bukurinë që mund të ketë secili.
Ndalemi te femrat, pra nëse e gjeni veten tek këto shenja horoskopi, konsideroheni më të bukur, sipas ekspertëve që merren me këtë fushë.
Luani
Femra më e bukur e horoskopit është luani. Ajo ka tipare të mira dhe është tërheqëse. Femra luan ka një sensualitet që të mahnit. Ekspertët sqarojnë se këto femra kanë aftësi që t’i bëjnë meshkujt për vete me bukurinë e tyre. Tiparet i kanë të rregullta.Shenja e luanit është edhe aktorja simpatike, Charlize Theron.
Ujori
Shenja e ujit, ujori, është ajo që dominon me bukurinë fizike nga shenjat e tjera të horoskopit. Ajo njihet për mënyrën e veçantë të veshjes dhe stilit plot sharm. Femra ujor i ka sytë shprehës dhe i bën meshkujt të tërhiqen ndaj saj. Liria që i karakterizon, i shkon shumë më tiparet e bukura që shfaq te njerëzit që e rrethojnë. Shenja e ujorit është edhe kantautorja, Alicia Keys.
Peshorja
Femrat peshore janë shumë tërheqëse. Ato karakterizohen nga duart dhe fytyra e bukur. Thuhet se këto femra kanë një bukuri natyrale dhe i pëlqen thjeshtësia. Këto femra pa tualet duken edhe më bukur. Përmendim këtu edhe aktoren e famshme bukuroshe, Catherine Zeta-Jones./rrjeta/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.