Femra, ja si t’i bëni sytë më shprehës…

Kliko per me shume info

UntitledSytë janë pasqyrat e shpirtit të një personi.
Nuk është aspak e çuditshme pse femrat gjithmonë kërkojnë për mënyra të ndryshme të theksimit të syve dhe i bëjnë të duken më të mëdha.
Këto janë disa nga këshillat e vogla që do t’ju tregojnë si rrisni bukurinë e syve të tyre.
Theksimi me vetullat
Vetullat e bukura janë një nga dekorimet më të mëdha të fytyrës. Mund të përdorni laps për vetullën, dyllë ose pluhura për t’i theksuar.
Përdorni shkëlqyes

Konturoni vetullat me shkëlqyes dhe aplikojeni edhe në pjesën pranë syrit.
Aplikoni penelin me bisht

Kliko per me shume info

Nuk ikën kurrë nga stili, kështu që përdorni ndonjë laps ose penel për ta realizuar.
Krijo makijazhin “smoky eyes”

Është një nga teknikat më të përhapura të makijazhit. Është i përshtatshëm për ditën dhe natën, ndërsa i bën sytë të duken më shkëlqyes dhe ekspresiv.
Mos harroni për lapsin e bardhë të syve

Për t’i bërë sytë të duken më të mëdha, përdorni laps të bardhë në pjesën e brendshme të syve. Si dhe për t’i shkëlqyer më shumë, përdorni pluhur të bardhë në fillimin e syrit duke e përhapur në vijim të tij.
Kthe qerpikët

Përdor një kthyes qerpikësh që të duken më të bukur dhe natyral.
Zgjat qerpikët

Për t’i zgjatur qerpikët jepini rëndësi secilit prej tyre, ndërsa nisni aplikimin e rimelit që nga rrënja e tyre.
Apliko buzëkuq nude

Nëse dëshiron të thyesosh sytë, mos përdor buzëkuq të ndritshëm. Një shkëlqyes ose buzëkuq nude janë zgjedhja perfekte./styleicon/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.