Femra, ja një truk për t’i bërë këpucët tuaja sa më të rehatshme

Kliko per me shume info

UntitledFemrat shumë të fiksuara pas këpucëve me takë evuajnë shumë, ndaj nj zgjidhje ka për to.
Blerja e këpucëve me taka mund të jetë me rrezik, sepse në atë kohë të shkurtër, sa zgjat prova e këpucëve në dyqan, nuk mund të dini a do të jenë ato të rehatshme.
Zgjidhja ekziston, sepse kemi gjetur trukun, i cili për dy sekonda do t’ju zbulojë se a janë të rehatshme.
Për të konstatuar a do të jenë të rehatshme këpucët me taka, patjetër duhet t’i provoni! – transmeton “Telegrafi”.
Në të vërtetë, kjo mund të dihet vetëm duke i shikuar këpucët, dhe e gjitha që do t’ju duhet është metri.
Distanca midis shollës dhe thembrës do të zbulojë a janë këpucët të rehatshme.
Nëse distanca midis shollës është më e vogël se 7.5 centimetra, takat nuk do të jenë të rehatshme, pa marrë parasysh lartësinë e takës.
Distanca sa më e shkurtë, lakesa është më e madhe dhe pesha më e madhe bie në gishta të këmbës, dhe kështu do të jetë edhe parehatia, edhe dhembje më të mëdha.

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here