Një tjetër faktor i çuditshëm shkakton diabetin, kancerin dhe…

Kliko per me shume info

UntitledShishet e plastikes përmbajnë kimikale të dëmshme për hormonet dhe mund ta shkaktojnë kancerin, diabetin, ADHD-në dhe autizmin, kanë konfirmuar shkencëtarët.
Kimikalet e dëmshme për endokrinet e pengojnë sistemin hormonal të trupit, duke ndikuar në zhvillimin e trupit dhe duke e lënë atë të hapur për një sërë sëmundjesh.
Megjithatë, kimikalet e tilla gjenden në mijëra produkte të përditshme, duke filluar nga shishet e plastikes dhe të metalit, deri te detergjentet, lodrat, kozmetikat etj.
Këto kimikale të padukshme, por tejet të rrezikshme, gjithashtu kanë qenë përgjegjëse edhe për obezitetin, problemet e pjellorisë te meshkujt etj./telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.