Paralajmërimi, kurrë mos shikoni video me pullë të kuqe ndërsa jeni të kycur në Facebook

Kliko per me shume info

facebook-pergjonDuket se çdo javë vjen nga një paralajmërim i ri për ata “adhurues” të faqeve pornografike, nëse ata do të dëshironin të jenë të sigurt në internet.
E kësaj radhe, The Sun shkruan se ju duhet të dilni nga Facebook, sa herë që të shikoni pornografi, sepse duket se ky rrjet social përcjell aktivitetet e tilla.

Pse e bën këtë punë? Për shkak se Facebook dëshiron të dijë çdo gjë që ju bëni në internet, e arsyeja është për reklamat që duhet shfaqur tek ju. Dhe është shumë e rëndësishme që të dinë se çfarë lloje pamjesh ju dëshironi.

Kliko per me shume info

“Ne mbledhim informacion sa herë që ju vizitoni faqet dhe faqet që përdorin shërbimet tona. Kjo përfshin informacion në lidhje me faqet dhe aplikacionet që përdorni, informacion në lidhje me përdorimin tuaj të shërbimeve tona, si dhe informacione që pronari i faqes paraqet për neve ose për ju”, kanë porositur nga ky rrjet social.

Facebook në të kaluarën premtoi të mos ndjek lëvizjen e klientëve të saj në internet, por duket se ka ndryshuar mendjen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.