Ulje emergjente në aeroport pa rrotën e përparme, shoferi shpëton për pak…

2
Kliko per me shume info

UntitledKing Air B200 ka bërë një ulje emergjente në aeroportin Oklahoma City, SHBA. Avioni i vogël u detyrua të bëjë një manovër delikate dhe të rrezikshme gjatë uljes për shkak të një defekti në rrotën e përparme. Siç e shihni dhe në video avioni është ulur më noçkën përpara, pa rrotën por fatmirësisht pa asnjë problem serioz, vetëm me disa gërvishtje në avion. Piloti, i cili ishte i vetmi pasagjerë në bord nuk pësoi asgjë përveçse u tremb shumë.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here