Eljo Hyska, deklarata e parë pas zgjedhjes si kryetar i FRESH

eljo-hyskaEljo Hyska, i riu që do të drejtojë Forumin Rinor Eurosocialist, i zgjedhur me 10.182 vota ne krye te FRESH, tha se zgjedhjet përmes partimit një anëtar një votë pas një gare pas 6 muaji tregon se ky forum është më i madh dhe më demokratik në vend.

“Jam i bindur se të gjithë së bashku do të formojmë një ekip fantastik. Falenderoj 25 mijë votuesit e FRESSH të cilët dje treguan se ne jemi forumi më i madh, më i hapur dhe më demokratik në vend. Dua tju siguroj se të 7 sëbashku, duke marrë më të mmirën nga platforma e gjithësecilit do të ndërtojmë një ekip fantastik”, tha Hyska.

Kliko per me shume info

Ai beri me dije se do të përfaqësojë denjësisht të rinjtë socialistë në vend përmes një ekipi që ka hartuar platoformat më të mira. 2 nënkryetrarët e FRESSH u zgjodhën Shpati Kolgega me 7706 vota dhe Elsamed Mukaj me 2742 vota.
Burimet zyrtare kane thene se pjesmarrja në votim ishte 65%, ose afro 25.000 votues në të gjithë vendin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here