Eksperimenti social që po bën xhiron e rrjetit

Kliko per me shume info

Një blogger i njohur mysliman në Londër, ka vendosur të realizojë një eksperiment social në rrugët e qytetit.

Me një veshje karakteristike islame, ai qëndron i ulur në rrugë me një shënim ku shkruhet “Jam i pastrehë.”

Ndërsa një pjesë e madhe e kalimtarëve i kalojnë pranë duke e injoruar, ai vazhdon të qëndrojë gjersa dikush afrohet dhe i ofron ushqim.

Kliko per me shume info

Menjëherë pas kësaj, edhe tri vajza të tjera afrohen për t’i dhënë një kartëmonedhë 50 paundëshe, ndërsa në fare pak kohë duket se të gjithë kërkojnë ta ndihmojnë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.