“Egërsira” që shkurton lisin brenda sekondës

Kliko per me shume info

Do të faleshit nëse do të mendonit se kjo makinë përbindësh është një pajisje e re në filmin e ardhshëm ‘Transformers’.

Por, bisha është një krah gjigant robotik që i kthen pemët në trungje brenda pak sekondave.

Makineria e madhe pret malin me një saktësi të madhe dhe me një shpejtësi mahnitëse, sikur të jetë nxjerrë nga ndonjë film sci-fi.

Kliko per me shume info

Kjo makineri, që ka emrin ‘EcoLog 590D’, është prodhuar në Suedi dhe mund të blihet për 160,000 dollarë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.