E frikshme, pengjet në Somali mbijetuan duke ngrënë minj

Kliko per me shume info

somaliiiNjë grup i marinarëve të cilët mbaheshin peng nga piratët somalezë për gati pesë vjet kanë mbijetuar pjesërisht duke ngrënë minj.

Marinari filipinas Arnel Balbero i tha BBC-së, se atyre u ishte dhënë ujë në sasi shumë të vogla, duke thënë se ndiheshin si ” të vdekurit në këmbë”.

Kliko per me shume info

26 marinarë janë marrë peng në vitin 2012 dhe janë dërguar në Somali. Ata u liruan të shtunën, pasi është paguar një shpërblim.

Ata janë nga Kina, Filipinet, Kamboxhia, Indonezia, Vietnami dhe Tajvani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.