Deklaratë “bombë”: Drejtorët e bankave luajnë bixhoz me paratë e shqiptarëve!

Kliko per me shume info

gerddKryetari i Shoqatës së Gjyqtarëve Gerd Hoxha, para pak minutash ka bërë një deklaratë “bombë” në takimin e organizuar nga dhoma e Përmbarimit në ambientet e “Rogner”.

Hoxha tha se ekzistojnë vendime gjyqësore sipas të cilave drejtorë bankash luajnë bixhoz me paratë e shqiptarëve, raporton newsbomb.

Kliko per me shume info

“Ka plot vendime gjyqësore për njerëz në banka me lidhje me klientët për procedura dhe afera korruptive. Ashtu sikurse ka edhe drejtues bankash, dhe për ta ka vendime që janë të dashuruar me këto lojërat e fatit dhe luajnë bixhoz me paratë e qytetarëve” deklaroi Hoxha gjatë takimit për problematikën e kredive të këqija organizuar nga Dhoma e përmbaruesve privatë.

Së fundi, gjyqtari me eksperiencë ka dhënë edhe një sugjerim për zv.ministrin e Drejtësisë Eridian Salianji që ishte prezent në tavolinë.

“Ne gjyqtarët nuk jemi engjëj. Por dua të shpreh shqetësim te gjyqtarëve që shpeshherë nuk merren parasysh mendimet e tyre” Kam një rekomandim: të thjeshtohen procedurat dhe të kemi mundësi ekzekutimi. Të shkurtohet procesi” tha Hoxha.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here