“Ministri grek Kocias, një klloun dinjitar”!

4
Kliko per me shume info

mesiladodaDeputetja e Partisë për Drejtësi, Integrim dhe Unitet, Mesila Doda, reagoi ndaj deklaratave të ministrit të Jashtëm grek, Nikos Kocias, lidhur me marrëdhëniet me Shqipërinë. “Nuk i gjej dot dy raste, kur ministri i jashtëm Kocias të ketë patur deklarime koherente, të ekuilibruara e të matura. Por sot ka tejkaluar çdo sinor për një dinjitar të lartë që përfaqëson diplomacinë e një shteti anëtar të NATO-s”, thuhet në një deklarim të Dodës.

Sipas saj, Greqia duhet të respektojë konventat ndërkombëtare dhe kjo vlen edhe në rastin e shqiptarëve të Çamërisë. “Ky klloun dinjitar, peshqesh i grekëve të rinj, do duhet të ndajë mendjen, nëse është për respektimin e konventave ndërkombëtare dhe në të njëjtën linjë me Brukselin, apo kërkon të mbrojë lavdinë e kolonel Zervës”, shprehet Doda.

“Duhet marrja e një pozicioni të qartë nga shteti i sotëm, ose ndjesë publike dhe kërkesë faljeje për krimet e kryera ose bashkëpunëtor publik me krimin dhe kundër vlerave të Europës. Arroganca nuk ndihmon kërrkënd, veç frikacakun”, nënvizon Doda.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here