Dhunon gruan dhe vajzën, por … Bardhoku nuk mjaftohet me kaq!

Kliko per me shume info

polici-makineI ka kushtuar me liri dhuna që një kryefamiljar ka ushtruar ndaj dy vajzave të tij dhe gruas në Tiranë.

Po ashtu mësohet se ai ka thyer të gjithë orenditë e shtëpisë.

Kliko per me shume info

Uniformat blu kanë lëshuar urdhër mbrojtjeje për të shoqen në veçanti.

Sipas Policisë, “më datë 10.10.2016, u arrestua shtetasi Bardhok B., 59 vjeç, banues në Tiranë. Në banesë, ai ka ushtruar dhunë psikologjike dhe fizike ndaj dy vajzave dhe bashkëshortes së tij, shtetaseve: V. B., 51 vjeç, Xh. B., 23 vjeçe dhe F. B., 19 vjeçe, duke iu shkaktuar dëmtime për shendetin, si dhe ka shkatërruar orenditë shtëpiake.

Shtetases V. B. iu plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.