“Kështu s’më kishin zënë sytë”! Çudia e radhës në urbanet shqiptare, pa fjalë …!

Kliko per me shume info

urban-trNjë histori qesharake vjen nga një prej urbanëve të qytetit të Elbasanit.

Një qytetar tregon se ka hipur si çdo ditë në autobus, ndërsa mes njerëzve të shumtë ka pikasur edhe një burrë, i cili po transportonte motorin e tij.

Kliko per me shume info

Burri dhe motori i kuq ndodheshin krahas pasagjerëve të tjerë, në atë çmenduri që bëhet çdo ditë në urban, ku nuk del vendi për të hipur qytetarët e jo më mjete që janë bërë të lëvizin në rrugë, sikurse edhe urbanët.

Djali thotë se ka parë shumë fenomene të çuditshme, por kështu nuk i kanë zënë sytë ndonjëherë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.