Të gjitha në një foto! Si dukeshin pa operacione Çiljeta, Ingridi, Samanta e Zajmina

Kliko per me shume info

ciljeta-samanta-zajminaJanë cilësuar si ndër femrat më tërheqëse të skenës shqiptare, të tilla ndoshta i bëjnë edhe performancat e tyre provokuese, por sot ajo që s’mund të mohohet është se gjatë këtyre viteve kanë ndryshuar shumë.

Pamja e tyre dhe fiziku sot duken më të kuruar, dhe teksa shikon këtë foto të vjetër të lindin edhe shumë pikëpyetje mbi atë që ka ndikuar në këtë përmirësim të dukshëm.

Kliko per me shume info

I gjejmë në këtë foto së bashku Çiljetën, Ingridin, Samantën dhe Zajminën dhe duken të afërta me njëra-tjetrën, kush e di nëse ende i ruajnë të njëjtat raporte. Ajo që mund të thuhet me siguri është se ato kanë ditur ta menaxhojnë mirë famën e tyre, duke mos e zbehur as në ditët e sotme.

Nuk mund të mohohet se rëndësia që i kanë dhënë dukjes së tyre ka luajtur rol të rëndësishëm, dhe duke parë këtë foto bindesh se koha ka ndikuar për mirë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.