Seks natën e martesës, shokët iu futen në dhomë dhe … ja si pëson çifti

sexShumica e sapo të martuarve mezi presin që ta kalojnë një natë intime, të veçantë dhe paqësore pas ditës së tyre të madhe.

Por, shpresat e këtij çifti për një natë të tillë shuhen kur shokët e dhëndrit vendosin t’ia bëjnë atij një befasi duke u futur në dhomë, transmeton Express.

Kliko per me shume info

Gruaja dhe burri po bënin seks në shtrat kur një grup shokësh futen brenda në dhomë me një kamerë.

Duke ecur drejt çiftit të turpëruar, ata fillojnë të bërtasin dhe qeshim – para se t’ua heqin mbulojën, duke i lënë tërësisht të zhveshur.

http://brightcove04.brightcove.com/34/4221396001/201610/2349/4221396001_5171853594001_5171840916001.mp4?pubId=4221396001&videoId=5171840916001

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.