Ish-postieri dënohet me burg për vjedhjet e bëra 2 muaj pas largimit nga puna

Një ngjarje absurde ka ndodhur në Kukës, ku një ish-kryetar dege të një filiali të postës është dënuar me burg për një vjedhje të ndihmës sociale në Kukës.

Kliko per me shume info

Ai është Fetah Vata, i cili që në mars të vitit 2014 u shkarkua nga detyra. Vjedhjet janë regjistruar në muajt maj-gusht.
Ky është absurdi, ndërkohë që zëvendësuesi i tij, Vladimir Vata ka qenë në detyrë kur u bënë vjedhjet dhe madje ka marrë edhe ndihmë ekonomike në kundërshtim me ligjin.

LEXO EDHE:  Norvegjezi vjen në Fishtë të Lezhës dhe bën veprimin që po i habit të gjithë

Fetah Vatan ë një apel për “Stop” thotë se ai i ka të gjitha dokumentet që vërtetojnë se ai është larguar nga puna dy muaj para vjedhjeve.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here