“Injorancë, mizori e pashpirtësi, shqiptarët me pagat më të ulëta në Evropë”!

Kliko per me shume info

blushi2016Duket se deputeti Ben Blushi nisi të ngrejë konturet e partisë së re duke diskutuar mbi çështjet më të ndjeshme në Shqipëri.

Blushi shkruan mbi pagën minimale duke e cilësuar si një mizori dhe pa shpirtësi të shtetit.

Kliko per me shume info

Reagimi i Blushit

Shikoni sa është paga minimale në Shqipëri. Më e ulëta në Evropë. Të gjithë ata që thonë se pagat e ulëta thithin më shumë investime të huaja e kanë gabim.

Shqipëria është vendi i fundit në rajon për investimet e huaja direkte. Pagat e ulëta janë burim skllaverie, varfërie, emigracioni dhe injorance.

Një shtet që lejon që paga minimale të jetë 700 leke në ditë është mizor dhe i pashpirt. A duhet të rritet paga minimale? Pa asnjë dyshim.

Do jetë një nga çështjet themelore të Projektit te Ri Politik. Sa më shumë të varfër aq më pak të pasur. Sa më pak të varfër aq më shumë të pasur!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.