Përfitime të papritura për ata që kanë një “Benz” në vendet e BE

benz2016“Mercedes” paralajmëron mundësi të përfitimit financiar për pronarët e veturave të kësaj marke.

Në Paris “Motor Show 2016”, shefi ekzekutiv i “Mercedes-Benz”, Dieter Zetsche, ka paralajmëruar një sistem në veturat “Mercedes”, i cili do t’u mundësojë pronarëve të tyre që t’i japin ato me qira. Kjo do të fillojë të aplikohet gjatë muajit të ardhshëm për pronarët e veturave “Mercedes” në Gjermani.

Kliko per me shume info

“Mercedes” ka sqaruar se veturat do të pajisen me një pajisje, e cila do të lidhet online dhe do të krijojë profilin e veturës suaj me fotografitë që do t’i bëhen asaj.
Përmes një aplikacioni mobil ju mund të caktoni kohën kur ju nuk e shfrytëzoni veturën, duke i dhënë mundësi dikujt afër jush ta marrë atë me qira. Anëtarët e këtij rrjeti, përmes aplikacionit të tyre mund ta marrin me qira, ta hapin dhe ngasin veturën gjatë kohës së caktuar për t’u lëshuar me qira.

“Mercedes” ka bërë hulumtime dhe ka arritur në përfundim se veturat rrinë të parkuara pa u shfrytëzuar për 23 orë në ditë. Bazuar në këtë fakt, ata kanë menduar se pronarët mund të fitojnë para gjatë kohës, kur vetura e tyre është duke pushuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.