“S`ka asnjë provë për krime lufte, Fatmir Limaj do dalë i pastër”

Kliko per me shume info

avokati-limajAvokati Tahir Rrecaj e ka kundërshtuar ngritjen e aktakuzës për krime lufte ndaj Fatmir Limajt nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës.

Ai ka thënë se kjo aktakuzë nuk qëndron dhe nuk është e mbështetur në prova. Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, Rrecaj ka bërë me dije se Limaj nuk është përgjegjës për parandalimin si dhe zbardhjen e dy vrasjeve që, sipas kësaj aktakuze, ka ndodhur në tetor të vitit 1998.

Kliko per me shume info

Sido që të jetë, ai është shprehur i bindur se edhe në këtë rast Fatmir Limaj do të dalë i pafajshëm plotësisht dhe, sipas Rrecajt, do të vërtetohet edhe një herë pastërtia e Limajt dhe e luftës së UÇK-së, siç ka ndodhur edhe në Tribunalin e Hagës dhe në rastin “Kleçka”. Rrecaj ka thënë se në proceset gjyqësore të deritashme është vërtetuar se akuzat për krime lufte kanë qenë të ngritura mbi bazën e dëshmitarëve të rrejshëm dhe provave të falsifikuara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.