Epo… vetëm Afrona Bleros kishte mbetur pa treguar ‘’zogun’’ (Foto)

UntitledE dashura Bleros, e mirënjohura që pas lidhjes me këngëtarin nuk ndalet së qenuri pranë portaleve. Modelja shumë bukuroshe këtë herë paraqitet pak më ndryshe. Duke qenë shumë aktive në rrjetet sociale, Afrona ka postuar një fotografi ku duket tejet joshëse dhe me plot sharm. Ndoshta, kjo ishte e paqëllimshme po gati sa nuk i del “zogu” Afronës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.