Zyrtare, ky është iPhone 7, telefoni i fundit i Apple

Kliko per me shume info

iphone77Kompania Apple ka lancuar iPhone’in më të mirë që ka krijuar ndonjëherë. Ky që do ta shihni më poshtë është iPhone 7. Celulari i ri ka dy kamera. Cook tha se celulari ka një dizajn të mahnitshëm dhe duket ngjashëm me fotografitë ee publikuara gjatë muajve të fundit që spekulonin mbi celularin e ri.

Këto janë pamjet e para të iPhone 7:

Dhe celulari i ri është i qëndrueshëm ndaj ujit dhe pluhurit.
Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.