Ju ka rënë telefoni në ujë? Ja si ta shpëtoni

pergjim-celularTë gjithë kemi dëgjuar se nëse telefoni bie në ujë e fikni atë dhe e fusni në një qese më oriz dhe ai rregullohet.
Por ka një mënyrë tjetër më efikase për ta bërë këtë. Kompania për prodhimin e telefonave, Gazelle ka kryer disa teste dhe ka ardhur në përfundim se më efikas në shpëtimin e telefonit është materiali i cili u shtrohet maceve në strofullin e tyre, transmeton Express. Ky material është më absorbues se sa orizi dhe ka dhënë rezultate shumë më të mira në këtë drejtim.

LEXO EDHE:  Zbuloni kuptimin e vërtetë të ikonës me numër 100 në WhatsApp që askush s’e dinte

Po ashtu, rezultate më të mira se orizi kanë dhënë edhe silica gel, kuskusi dhe tërshëra të cilat kanë qenë shumë më të mira në absorbimin e lagështisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here