Super-motorri “Harley Davidson” i personalizuar në vepra arti

Kliko per me shume info


Modifikuesit gjermanë punojnë çdo pjesë të trupit me dorë, i përshtatin me motorë Harley Davidson duke u dhënë pamje vërtet prej vepre arti.

Grupi gjerman quhet “Thunderbike” dhe njihen që prej vitit 1985 për modifikime motorësh sportivë. Në vitin 2003 nisën të merren edhe me Harley Davidson, duke i krijuar vetë pjesët e trupit.

Kliko per me shume info

Në vitin 2006 fituan vendin e dytë në kampionatin botëror të AMD për modifikuesit më të mirë. Ndiqni fotot për disa vepra të tjera që kanë realizuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.