Sulmet në Francë, shtohen masat e sigurisë, policë në rrugët e Tiranës

Kliko per me shume info

policetttSulmi terrorist i ndodhur në Francë ka ndikuar edhe në nivelin e sigurisë në Shqipëri.

Policia ka nxjerrë në rrugë shërbime shtesë.
Në ambasadën e Francës në Tiranë flamuri është ulur në gjysmë shtizë.

Kliko per me shume info

Efektiva të policisë me dhe pa uniformë, janë shfaqur në rrugë duke kryer shërbime të përforcuara në sheshet, kryqëzimet kryesore por edhe pranë institucioneve të rëndësishme në vend.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.