E pabesueshme, Facebook shton një risi që të gjithë e kemi pritur!

Kliko per me shume info

facebook-pergjon“Facebook”-u ka sjellë një tjetër risi sa i takon mbrojtjes së bisedave nga përgjuesit.

Rrjeti social ka shtuar një opsionin e ri të koduar që quhet “biseda sekrete”, që mund të lexohet vetëm nga dërguesi dhe marrësi i mesazhit. Kjo do të shmangë zbatimin e ligjit të mesazheve me përmbajtje intime, si dhe vet “Facebook”-n, që s’do të mund të kapë mesazhin.
Përfshirja e mesazheve me kod ka ardhur si pasojë e shqetësimit në rritje mbi privatësinë e mesazheve personale. “Bisedat sekrete” mund të lexohen vetëm në një pajisje dhe lejojnë vendosjen e kohë-matësve për bisedat.

Kliko per me shume info

Kjo teknikë fillimisht po aplikohet tek një numer i vogël përdoruesit, por me kalimin e kohës do të përhapet tek të gjithë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.