Hyri në shtëpinë e re, ajo që gjeti nën dysheme do t’iu befasojë!

Kliko per me shume info

vaaaVendosi ta blejë shtëpinë e një gruaje në moshë dhe nis menjëherë renovimet aty.

Pa diçka te çuditshme në dysheme dhe vendosi ta hapë, raporton Express

Kliko per me shume info

Poshtë saj ishte një arkë e drurit plot pluhur. Kur e hapi arkën gjeti një pasuri të tërë.

Monedha të vjetra që vlejnë shumë, orë të arit dhe një unazë.

Nuk dihet se kush është pronari i monedhave që vlejnë miliona…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.