Ja kush është shpirti juaj binjak

Kliko per me shume info

large_cropped_GettyImages-73271321-780x439Gjetja e shpirtit binjak është përvojë e rrallë dhe e mahnitshme. Ata janë personat me të ciët ju ndani cdo gjë, janë njerëzit me të cilët e gjeni veten duke ndarë nivele të thella të komunikimit dhe në shumë mënyra tjera e kompletoni njëri-tjetrin.
Por cilat janë shenjat?
1. Ndjeheni komod
Ai person i cili me prezenca e tij të qetëson. Ndjeheni sikur të gjithë po ju kuptojnë, e sigurt dhe e dini që dikush po kujdeset për ju. Ndjeheni komod me njëri-tjetrin në kuptimin se mund t’ia tregoni anën tuaj të çmendur pa frikën se do t’ju paragjykojë.
2. Është fansi juaj më i madh
Ai mendoni se jeni më e mira në atë që bëni. Të mbështet në të gjitha sfidat dhe gjithmonë është afër për t’ju bërë të lumtur.
3. Koha me të gjithmonë është kohë e shpenzuar mirë
Mund të shkoni në udhëtime aventureske në anën tjetër të botës, or thjesht të qëndroni në shtëpi dhe të shikoni filma pa ndalur duke u ushqyer sikur të mos kishit ngrënë asnjëherë më parë. Gjithmonë do të ndjeheni e gëzuar për kohën që e kaloni me të
3. Fjalët nuk janë të domosdoshme
Mund të qëndroni në heshtje së bashku pa u ndjerë çuditshëm. Thjesht mund të qëndroni e qetë me të, duke e shijuar bukurinë e asaj heshtje!E kuptoni njëri- tjetrin me shikim.
4. Jeni shoku më i mirë i njëri-tjetrit
Takimi me shpirtin binjak është sikurse të takohesh me shoqen e ngushtë. Mund të ndani të njëjtat interesa dhe vlera. Dhe, kur vjen koha të mos pajtoheni për diçka, dini si ta respektoni njëri-tjetrin.
5.b Jeni e lumtur kur është ai i lumtur
Vazhdimisht ndjeheni e lënduar kur ai ndjehet i tillë.
6. E kuptoni njëri-tjetrin
E njihni njëri-tjetrin sikur pëllëmbën e dorës. Ashtu si askush tjetër.
7. Të bën person më të mirë
Ndjeheni e inspiruar nga ai dhe anasjelltas. Jeni person më i mirë me të, sesa pa të. Dhe të njëjtin efekt e keni edhe ju tek ai, pasi që i ndihmoni të jetë personi më i mirë që mund të jetë. Ka ndikim pozitiv tek ju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.