Shkon në spital me grip kthehet me një dorë dhe pa këmbë

Kliko per me shume info

spitalii33 – vjeçari Mark Camamile erdhi në shtëpi herët nga puna sepse nuk ndihej mirë dhe merrte frymë me vështirësi. Bashkëshortja e tij Wendy, vendosi që ta çonte në spital, aty i ra të fikët dhe veshët e hunda iu bënë të zeza.

Camamile u diagnostikua me pneumoni, që ishte zhvilluar në një formë të rrallë septikemie dhe mjekët e vendosën në koma të induktuar.

Kliko per me shume info

Kur u zgjua në Spitalin Queen Elizabeth të Birmingamit në Angli, 33 – vjeçari zbuloi se kishte humbur të dyja këmbët.

Si të mos mjaftonte kjo, 4 javë më vonë mjekët i thanë se duhet t’i hiqnin menjëherë edhe dorën e djathtë, në të kundërt do të vdiste.

“Mund të duket e habitshme, por nuk u ndjeva shumë keq që kisha humbur këmbët, sepse të paktën kisha ende duart”, rrëfen 33 – vjeçari. “Por kur më thanë se duhet të më prinin edhe dorën, aty kuptova se nuk do të mund të shkoja më as në punë”.

Camamile punonte prej 8 vitesh si mekanik.

Tashmë ai ka këmbë e duar me protezë, por familja po përpiqet të mbledhë fonde për t’i vendosur gjymyrë robotike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.