Blen një shalqi në Divjakë, por kur e hap i del… (FOTO)

Kliko per me shume info

BLEN-SHALQINNjë qytetar nga Divjaka ka përjetuar një situatë aspak të këndshme pasi bleu një shalqi. Pasi e çoi në shtëpi, ai e hapi për ta parë se sa i bërë ishte, ashtu siç bën çdo shqiptar kur mezi pret të shohë se sa i kuq është fryti.

Por ajo që ka parë qytetari, vetëm shalqi nuk ishte. Fryti nuk ishte i kuq, por as rozë. Ai kishte një ngjyrë të verdhë të çuditshme dhe pa fara.

Kliko per me shume info

Foton e frytit e dërgoi në portalin “Jeta osh qef”, për të raportuar një problematikë me të cilën jemi ndeshur të gjithë, të paktën një herë, kur kemi blerë fruta apo perime në treg. Gjithnjë e më shumë qytetarët janë më të pasigurt mbi ushqimet që konsumojnë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.