Samiti i NATO-s, Rama: Shqipëria do të dyfishojë prezencën në Afganistan

Kliko per me shume info

samitiShqipëria do të dyfishojë prezencën e saj në Afaganistan. Lajmin e ka bërë të ditur kryeministri Edi Rama në ditën e dytë të Samitit të NATO-s në Varshave.

Zyra e shtypit të kryeministrisë, njoftoi se Rama mori pjesë në sesionin e punës së kryetarëve të shteteve dhe qeverive lidhur me Misionin Mbështetës në Afganistan.

Kliko per me shume info

Kryeministri Rama në fjalën e tij theksoi vazhdimin e angazhimit të Shqipërisë përkrah Aleancës për vendosjen e stabilitetit dhe sigurisë dhe për zhvillimin e qëndrueshëm të institucioneve në Afganistan.

“Shqipëria,-tha Kryeministri, – është e angazhuar prej vitesh me trupa në kuadër të NATO-s në Afganistan dhe së bashku jemi duke investuar që Afganistani të jetë një vend i sigurt për qytetarët e tij dhe jo vetëm”

Kryeministri Rama nënvizoi se në përmbushje të angazhimeve të saj në kuadër të misionit të NATO-s në Afganistan, Shqipëria ka vendosur të dyfishojë prezencën e saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.