Ja cilat janë rrjetet sociale të bllokuara në Turqi!

Kliko per me shume info

facebook2016Qeveria turke duket se ka bllokuar rrjetet sociale, pas tentativave për grusht shteti një natë më parë.
Turkey Blocks, një llogari në Twitter që rregullisht kontrollon faqet që bllokohen në vend, ka raportuar se Facebook, Twitter dhe YouTube janë bllokuar, përderisa Instagram dhe Vimeo janë ende në funksion.

Por edhe pse këto rrjete sociale jaë bllokuar, disa përdorues kanë arritur të hyjnë online, përmes serverëve virtual privat ose shërbimeve anonime

Kliko per me shume info

Shumë përdorues janë duke publikuar imazhe të okupimit ushtarak në vende si ura dhe blloqe, dhe një fotografi madje shfaqë një avion luftarak duke fluturuar mbi Ankara.

Edhe tanke janë fotografuar në Aeroportin Ataturk në Stamboll.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.