Rebelohet Kryetarja e FRESH Shkodër: Po the Arben Ahmetaj i ke thënë të gjitha

Kliko per me shume info

xheniiKryetarja e FRESSH Shkoder, Xheni Halili ka shpërthyer kundër ministrit Ahmetaj fill pas letrës së hapur të deputetit Vladimir Kosta .

Ajo shkruan:

Kliko per me shume info

“Nuk më tërhoqi asnjë fjalë e thurur bukur aq shumë sa mbiemri Ahmetaj. Po the Ahmetaj i ke thënë të gjitha.

Palaçoja i PS e shumë të tjerë si ai. Unë besoj te Partia Socialiste për të cilën iu bashkova BETEJËS, kam ecur me kokën lart, sepse i kam ditur kufijtë e mi, dhe aq sa kam premtu aq kam ba ( kam dëshmitarë kur kam premtu) do LUFTOJ shumë për të, se kur them ia dalim dhe fitojmë, Ne ia dalim dhe fitojmë, por, n.q.s Ahmetaj e disa palaço si ai janë prapë në 2017, fjalë burrneshash:

UNË, Xheni Halili, HEQ DORË! UNË TËRHIQEM!

S’ÂSHT KY IDEALI JEM, S’ÂSHT KJO PARTIA JEME!

P.S. komentet e militanteve te partive te tjera fshihen.”

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.