Policja bionde në Tiranë i vendos 220 mijë lekë gjobë, do habiteni ç’bën shoferi

Kliko per me shume info

gjobaNjë djalë i quajtur Ermir Mhillaj në Tiranë gjobitet në Bulevard pasi kaloi semaforin pa u ndezur dhe kjo i ka kushtuar plot 220 mijë lekë.

Gjoba i është vendosur nga një polic dhe dy police, por kur e pagoi ishte në emrin e njërës prej tyre. Në shpjegimin e tij shoferi shprehet se kjo është e padrejtë dhe një “kurth” duke e shpjeguar me detaje edhe bllokimin e rrugës. Pavarësisht kësaj shkon për të paguar gjobën dhe aty i thonë se policja që kishte turnin i kishte harruar dokumentet tek shtëpia dhe i duhej ta priste.

Kliko per me shume info

“Tek semafori i fundit ne bulevard ne drejtim nga universiteti. Ruga per te ecur drejt ishte e bllokuar dhe si pasoj semafori ligjërisht duhet te hapej njekohesisht dhe jo me dy kohe. Unë isha i pozicionuar ne kosin majtas sepse do zhvendosesha majtas. Semafori ishte i pa ndryshuar ne varsi te ndryshimit qe ishte bere rruges si pasoj une shikova vetem semaforin kryesor me mendimin se do ndizeshin njëkohësisht me spostimin majtas. Kjo nuk ndodhi se semafori ishte i pa ndryshuar me raport me rrugen.

Sapo futem majtas postobllok “por per mendimin tim ishte kurth” tre polic bashk me makinë duke ndalu te gjitha makinat qe ngelnin ne ate kurth. Une njoh mire rregullat e qarkullimit dhe ai semafor ne ate situatë eshte ne kundërshtim me cdo rregull qe une dhe cdo drejtues mjeti jemi instruktuar te zbatojm. Ngjarja ka ndodh dje rreth ores 18:00 Besoj te kem qen i qart per pjesen e par. Per te mos mjaftuar kjo postoblloku ishte vendosur mu ne mes te rruges ku cdo makin qe ndalohej duhej te qendronte ne korsi lëvizëse duke krijuar trafik dhe ngushtim te pa arsyeshem te karregjates.

Pastaj vazhdon historia me 22000 lek te reja gjob si te ishim ne noj vend ku di une se cfar dhe mbasi unë paguaj gjoben vi tek drejtoria e policisë dhe me duhet te pres turnin e polices se mbrëmshme sepse i ka dokumentet te shpija”, është ky rrëfimi i shoferit i cili e shpjegon edhe në video. Jeta osh Qejf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.