Plazhet më të mira në Europë, në listë edhe “plazhi i Ksamilit”

Kliko per me shume info

ksamilKështu e nis shkrimin e saj Europian Best Destination, një nga kompanitë e udhëtimeve më prestigjioze në Europë.

Mes plazheve evropianë më të dëgjuar për ujrat e kaltër dhe klimën mesdhetare, bën pjesë edhe plazhi i Ksamilit. Emri i Shqipërisë përmendet mes shteteve evropiane me turizëm të zhvilluar si Greqia, Spanja, Italia, Kroacia etj.

Kliko per me shume info

“3 ishujt Ksamil kanë bukuri të pazbuluara të këtij vendi. Ata mbeten jeshilë gjatë gjithë vitit dhe mund të aksesohen me varka të vogla. Por ka raste që njerëzit shkojnë edhe me not. Ujërat e pastra në thellësi i bëjnë plazhet përreth ishujve të jenë më të veçanta”- shkruan artikulli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.