Zbardhet formula e propozuar nga PD për nenin 88 të Venecias

Kliko per me shume info

basha-grupi-pd2015Ka përfunduar mbledhja e Grupit Parlamentar të PD, ku është vendosur edhe për formulën e re për nenin 88 të Komisioni të Venecias.

Është zbardhur kështu formula e propozuar nga opozita, ku mësohet se secili deputet të zgjedhë në mënyrë elektronike nga një gjyqtarë.

Kliko per me shume info

Gjithashtu, mësohet se PD kërkon komision ed hock me 12 anëtare, 6 opozitë dhe 6 nga mazhoranca.

Lista me anëtarë hidhet si e plotë në parlament për votim, ndërsa kandidatët e zgjedhur kalojnë në parlament me 2/3 e votave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.