“Nesër nuk do përmbyset bota, le ta shtyjmë seancën”!

Kliko per me shume info

palokaDebate në konferëncën e kryetarëve. PD këmbëngul që drafti të miratohet një herë në komisionin e reformës në drejtësi më pas të mblidhet seanca duke lënë të hapur dhe mundësinë për shtyerjen e saj.

Paloka: Gjeja më normale është që ne mbi atë letër të shkruar, apo marrëveshje të mblidhet komisioni. Nuk besoj se data 21 është patjetër dita historike, se nesër do të përmbyset bota dhe nuk kemi orë të tjera për të miratuar reformën. Nëse duam ta miratojmë të ulemi, të mblidhet komisioni, i ka të gjitha arsyet për tu mbledhur dhe të diskutojmë dhe të na sjellin draftin që duhet të votojmë në parlament

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.