Situatë e pazakontë në Durrës, ky njeri çmend të gjithë shoferët (VIDEO)

Kliko per me shume info


Situatë e pazakontë në rrugën e re paralel me portin në Durrës.

Siç duket dhe në videon e mëposhtme të publikuar nga “Jeta osh qef”, një person i pashqetësuar nga askush, merr koshat e mbeturinave dhe i nxjerr në rrugë, duke krijuar vështirësi për drejtuesit e automjeteve.

Kliko per me shume info

Dikush mund të mendojë fillimisht sikur ky person është ndonjë punonjës i bashkisë që paguhet për pastrimin e koshave, por mungesa e uniformës përkatëse si edhe veprimi i tij, që përbën rrezik për ndonjë aksident të mundshëm, e mohon kategorikisht një gjë të tillë.

Nuk dihet përse ky i ri vepron kështu në mes të ditës dhe në këtë rrugë që ka lëvizje të shumta automjetesh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.