Nëse keni iPhone jeni në rrezik, duhet të bëni menjëherë këtë veprim

Kliko per me shume info

iphone77Përdoruesit e iPhone në të gjithë botën këshillohen që të përditësojnë sistemin operativ, me versionin më të fundit të iOS, për të parandaluar hacker –at që t’ju vjedhin të dhënat.

Alarmi vjen pasi ekspertët për sigurinë zbuluan një defekt që mund t’i japë mundësinë hacker –ave që të futen në iPhone thjeshtë duke iu dërguar një mesazh.

Kliko per me shume info

Mesazhi përmban një imazh të modifikuar që gënjen iOS që t’i japë akses për të një pjesë të kodeve të tij.

Një moment që kanë arritur të futen në telefon, hacker -at mund të fusin kode që infektojnë memorien e iPhone dhe vjedhin informacione të website dhe fjalëkalimeve të emaile -ve.

Ky problem prek të gjitha paisjet iOS, përfshirë iPhone, iPads dhe iPod Touches, ashtu sikurse dhe OSX të kompjuterave Mac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.