Nëse i përdorni këto dy fjalëkalime duhet ti ndryshoni urgjent!

Kliko per me shume info

passwordEdhe pse mund t’iu duket e pabesueshme, shumica e njerëzve akoma përdorin password shumë të lehtë për t’u thyer.

Një haker i Twitter, kohëve të fundit ka zbuluar se në 33 milionë llogari të vjedhura password-i i cili është përdorur më së shpeshti ishte 123456.

Kliko per me shume info

Kjo nënkupton që 122 mijë njerëz kanë të njëjtin password.

Poashtu hakeri shtoi se edhe fjala pasword është shumë e përdorur dhe poashtu shumë e lehtë për tu gjetur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.