“Njeriu mund të ndalet duke u ngjitur, por jo kur bie”!

Kliko per me shume info

nard-ndokaGjashtëmbëdhjetë minuta ka ky status që është postuar, edhe ne dhjetë minuta për ta kuptuar se çfarë ka dashur të thotë autori me këtë fjali që ka postuar në profilin e tij në Facebook.

Si gjithnjë i madhi Nard Ndoka të vë përpara dilemash dhe ekuacione fjalësh me shumë të panjohura. Po ju a e deshifroni dot frazën e tij, duke u ngjitur dhe duke rënë?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.