Ja çfarë pëlqejnë meshkujt më shumë se seksin!

Kliko per me shume info

couple-having-sex-in-bedPo, gjëja që meshkujt e duan më shumë se seksin ekziston me të vërtetë!
Jo të gjithë meshkujt janë të dhënë vetëm pas seksit. Femrat nuk e dinë këtë, sepse meshkujt nuk e tregojnë kurrë këtë sekret.

Por çfarë është kjo gjë që meshkujt e duan më shumë se seksin? Është fuqia e gishtave të saj!

Kliko per me shume info

Si mund të jetë prekja e gishtit më e mirë se seksi për një mashkull. Në të vërtetë, nuk është fjala vetëm për ‘prekjen’. Është fuqia femërore e prekjes ajo çfarë e pëlqen mashkulli më shumë, transmeton Gazeta Express.
Kur një femër e prekë lëkurën e mashkullit të saj dhe ofron mbështetje verbale ose jo-verbale, ai do të fillojë të ndjejë diçka magjike menjëherë.

Steve Horsmon intervistoi meshkujt nëpër gjithë botën dhe tregoi për përjetimet e tyre personale rreth ‘prekjes’.

Ai tha se prej të gjithë meshkujve që i kishte intervistuar, gjëja që u pëlqente më së shumti ishte prekja e të dashurës së tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.