Zbardhen mesazhet e reja të “gjyqtarit romantik”: Sharmi yt…

Kliko per me shume info

shyqyri-coboDisa mesazhe të tjera që gjyqtari i Beratit, Shyqyri Çobo ia ka dërguar një gruaje në prag divorci, kanë dalë në media. Katër mesazhet e mëposhtme janë pjesë e dosjes me 300 mesazhe që zotëron prokuroria.

“Jo… Gjykoj se ende skam bërë gjë për ty !Shkaku…? Nuk më ke mirëpritur ose s’ke pritur ndihmë!!!!??

Kliko per me shume info

…Të jam shprehur do të jap Drejtësi dhe pse për “Ishin” ka shumë interesim…Të përqafoj!

…Sot sharmi yt të demostronte tepër simpatike !!

…Nuk duhet të shkaktojnë ‘bezdi” komplimentat që të adresoj, fundja i meriton..! Ok?”

Gjyqtari i Beratit u denoncua nga gruaja e divorcuar, së cilës i kërkonte lidhje intime në këmbim të ndihmës në procesin gjyqësor që ajo kishte me ish-bashkëshortin.

Çobo ka tentuar për një kohë të gjatë të krijojë lidhje intime me kallëzuesen, e cila ishte palë në një proces gjyqësor të drejtuar prej tij në Gjykatën e Beratit.

Kallëzuesja ka përgjuar nëpërmjet telefonit të saj celular tri biseda të zhvilluara me gjyqtarin e çështjes, Shyqyri Çobo, në të cilat pretendon se për të dhënë një vendim në favor të saj, gjyqtari i kërkonte që të bëhej mikesha e tij apo “dashnorja e tij”, në këmbim të dhënies së ndihmës juridike.shekulli

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.