Tronditëse: Mbretëresha britanike, gjysmë zvarranike?!

Kliko per me shume info

z_1468735351-4730856Në vitin 2014 mediet britanike e kishin kritikuar Putinin gjatë një vizite te mbretëresha, për shkak se nuk i kishte ndihmuar asaj që të zbriste shkallëve dhe për faktin që vazhdimisht kishte mbajtur një distancë nga ajo.

Por, tash vonë, Putin e ka treguar arsyen e një sjelljeje të tillë. Ai thotë se mbretëresha britanike e kishte frikësuar, meqë sa herë që i afrohej, ajo fillonte që të shndërrohej në zvarranik, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Kliko per me shume info

Putin tregon se mbretëresha ishte transformuar disa herë në reptil gjatë takimeve me të. Ai thotë se, me atë rast, fytyra e mbretëreshës bëhej tepër e frikshme. Për më tepër, Putin thotë se mbretëresha e tregoi natyrën e saj të vërtetë edhe gjatë takimit të saj me Obamën dhe guvernatorin e Zelandës së Re, Jerry Mateparae.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.