Masakrimi i balenave në Faroe vazhdon (VIDEO)

Kliko per me shume info

Masakrimi i balenave në ishujt Faroe nuk ndalon. Mijëra njerëz zënë në kurth balenat duke i nxjerrë në breg dhe duke i masakruar më pas
Shumë ‘’sulmues’’ janë arrestuar, por pjesa tjetër vazhdon, duke ia arritur qëllimit.
Ky ritual ka sjellë revoltën e shumë njerëzve dhe aktivistëve në mbrojtje të kafshëve.

https://youtu.be/IHNpAyf_JEI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.