Manjani merr vendim të prerë, ja zyrtari që shkarkon nga detyra

Kliko per me shume info

manjanii14Ministri i Drejtësisë ka shkarkuar sot nga detyra kryeregjistruesin e Gjirokastrës Florian Hysi (në foto) për disa shkelje në ushtrimin e detyrës.

Sipas njoftimit zyrtar të kësaj ministrie, shkarkimi nga detyra i Hysit ka ardhur si pasojë e mospërmbushjes të rregullt të detyrës së ngarkuar nga ligji.

Kliko per me shume info

Shkaqe të kësaj mase disiplinore që u vlerësuan nga Ministri Drejtësisë janë: mosrepektimi i afateve për trajtimin dhe dhënien e shërbimit të kërkuar nga qytetarët; mungesë të theksuar në administrimin e funksionit publik; performancë e ulët gjatë ushtrimit të detyrës.

Në njoftim theksohet se ministri Manjani gjen rastin të përsërisë edhe njëherë qëndrimin e tij për të mos toleruar asnjë rast të shpërdorimit të funksionit publik në shërbim të qytetarëve.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.