Urimi i Majkos për Bajramin: Me mend në kokë që të merremi vesh me njëri-tjetrin

Kliko per me shume info

pandeli-majkoPolitikanët shqiptarë kanë uruar festën e Fiter Bajramit, për të gjithë besimtarët myslimanë. Deputeti socialistë Pandeli Majko, teksa ka qenë në Komunitetin Mysliman, për të uruar festën e Fiter Bajramit, duke uruar besimtarët kishte edhe një mesazh urimi për politikën.

Majko deklaroi se shpreson që kjo ditë të jetë ditë reflektimi për politikanët në mënyrë që të merren vesh me njëri-tjetrin..

Kliko per me shume info

“Është pak rutinë deri diku e besdishme sidomos këto ditët e fundit, edhe për shkak të krizës politike që ne politikanët jemi përfaqësues të urimit, pasi kemi shumë detyra pa bërë qoftë përpara njerëzve, qoftë përpara zotit. Megjithatë më lejoni që me rastin e mbarimit të muajit të agjërimit uroj të gjithë besimtarët e besimit islam, jo vetëm në Shqipëri, por kudo që ndodhen, zoti t’ju pranojë lutjet dhe për të gjithë të tjerët mbarësi. Ndërsa ne politikanët me pak mend në kokë që të merremi vesh me njëri-tjetrin”, deklaroi Pandeli Majko.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.