Ja pamjet që i kanë mahnitur gjermanët në Shqipëri

Kliko per me shume info

gjermanet-shqiperiFaqe të ndryshme në gjermanisht nëpër rrjetet sociale po flasin shumë për Shqipërinë këto kohë.

Që nga GIZ e kështu me radhë, ato i bëjnë jehonë turizmit në vendin tonë.

Kliko per me shume info

“Shqipëria është një nga sekretet e fundit të Europës. Vështirë se ndonjë vend tjetër është i mbushur me kaq shumë paragjykime. Gabimisht!

Çdokush që e ka parë ngrohtësinë dhe mikpritjen e shqiptarëve e di se duke u endur nëpër malet e egra, duke shijuar pamjen e detit Adriatik dhe Jon, do të kthehet entuziast”, shkruajnë gjermanët për Shqipërinë.

Më poshtë, disa pamje që i kanë mahnitur gjermanët në Shqipëri.

View post on imgur.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.