Rokadë në Policinë e Shtetit, ja lëvizjet!

Kliko per me shume info

policia-shtetitDisa lëvizje janë bërë në Policinë e Shtetit, kryesisht në dy Drejtori Vendore të Policisë në Qarqe.

Drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë Lezhë, Alban Çela transferohet dhe emërohet Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër.

Kliko per me shume info

Dritan Lena, deri sot Shef Krimesh ne Komisariatin e Policisë numër 4 Tiranë, pasi ka fituar gradën policore Drejtues me vendim të formës së prerë nga Gjykata, transferohet dhe emërohet Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë Lezhë.

Lorenc Paganika, deri sot Drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër transferohet dhe emërohet Shef i Departamentit Juridik në Akademinë e Sigurisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.